Energie coaching

Soms zit je in een probleemsituatie waar je alleen niet uitkomt. Je gedachten blijven in kringetjes gaan of je merkt dat herhalingslussen zich steeds weer voordoen in je leven. Wellicht heb je al van alles geprobeerd om het op te lossen, zonder het gewenste resultaat te bereiken.

Bij de coaching nemen we jouw hulpvraag als uitgangspunt. Deze kan gaan over thema’s als:
*vermoeidheid, stress, angst;
*relaties, partnerschap, seksualiteit;
*werk gerelateerde vragen;
*grenzen bewaken;
*levensrichting, zingeving;
*ontwaken, zelfrealisatie.

We gaan in gesprek over de vragen die jou bezighouden. Naast het inzetten van gesprekstechnieken die jou ondersteunen om helderheid te krijgen over de kern van waar het nou echt om gaat, gebruik ik reading en healing.

Reading

Reading is het lezen en beschrijven van energie.

Het geeft inzicht in waar je nu staat, wat daarop van invloed is (geweest) en wat er nodig is om meer in balans te komen. Het doel is weer in verbinding komen met je ZELF, dat prachtige wezen dat je van nature al bent.

Healing

Healing is het in balans brengen van energie.
Alles is energie. Sommige mensen, met name de gevoelige, kunnen die energie ook waarnemen. Denk maar eens aan een kamer waar je binnenloopt waar net twee mensen aan het ruziën zijn. Het zou zo maar kunnen dat je voelt dat “de spanning te snijden is”.
Misschien merk je dat je na een gesprek met een klagend persoon ineens hoofdpijn hebt. Of dat je “leeg” bent na een middagje shoppen. Situaties en mensen kunnen energie gevend of energie vretend zijn.

Door allerlei omstandigheden kun je uit balans raken. Denk aan jeugdervaringen die nu nog van invloed zijn op jouw leven. Wanneer je een ingrijpende gebeurtenis meemaakt, zoek je een manier om daarmee om te gaan (coping). Zo ontstaan aangeleerde patronen die ooit nut hadden maar die je nu niet langer dienen of die misschien wel voordelen opleveren maar die niet opwegen tegen de nadelen. Ook karma en voorouderlijke herhalingslussen kunnen oorzaak zijn van disbalans in energie. Healing ondersteunt het proces van loslaten wat niet meer dient, het oplossen van eventuele blokkades en het weer laten stromen van de levensenergie. Hierdoor kun je makkelijker jouw doelen realiseren en kun je fitter en gezonder worden.

Bij het lezen en helen van energie stem ik me als Master Healer Reader Coach i.o. intuïtief af op jouw Hogere Zelf of Ware Essentie en werk ik samen met de bovenwereld c.q. lichtwezens.

Weer laten stromen van de levensenergie

Interesse? Nog vragen?

Neem via het contactformulier vrijblijvend contact met ons op of bel Désirée op 06-38145754