Désirée Vogelers-Mom

* therapeut * lichtwerker * sfeermaker

Als je wilt weten wie ik ben, dan zou ik je kunnen vertellen dat ik moeder ben van twee prachtige kinderen en getrouwd. Daarnaast werk ik als therapeut (integratieve psychotherapie/hypnotherapie), coach en trainer en ben ik al van jongs af aan geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Sinds 2003 volg ik allerlei opleidingen en workshops op deze gebieden, zowel in binnen- als buitenland. Daarvoor heb ik jarenlang werkervaring opgedaan in de hospitality -branche, waardoor ik als geen ander weet hoe een inspirerende omgeving kan bijdragen aan welbevinden en het overtreffen van verwachtingen. Ik hou van lezen, wandelen, de wind door mijn haren en van chocolade. In 2016 heb ik een pittig jaar gehad vanwege de borstkanker waarvoor ik behandeld werd. Maar… zegt dit alles iets over wie ik echt ben?
Tijdens mijn ziek-zijn kreeg ik liefdevolle steun van mijn gids Christus en van engelen. Ik voelde me dankbaar en gedragen; het hielp mij om in mijn kracht te gaan staan. Daarna besloot ik spiritueel ‘uit de kast’ te komen. Sindsdien durf ik hardop te zeggen dat ik een lichtwerker ben, op zoek naar mijn essentie en bereid een bijdrage te leveren aan een wereld met meer liefde. Het pad van worden wie ik ben is niet netjes geplaveid. Er zitten kuilen in. Sommigen zijn diep en andere slechts een lichte uitholling. Ook zijn er heuveltjes met een prachtig uitzicht hier en daar.
Mijn pad gaat over steeds meer bewust worden van mijn identificaties en deze ook weer loslaten, want ik ben zoveel meer dan dat. Het is een uitdagend pad; soms lastig begaanbaar en meestal opwindend.
Benieuwd waar jouw pad naartoe leidt?

Vanuit mijn professionele achtergrond gecombineerd met mijn eigen ervaringen en groeilessen loop ik graag een stukje met je mee, samen met mijn team.

Harte-groet,
Désirée

Benieuwd waar jouw pad naartoe leidt?